Är du trött på att varje morgon behöva fylla i dina bryn, eller upplever du att de är tunna och skulle behöva lite mer fyllighet? Då har vi lösningen åt dig! På Nyanser Av Skönhet utför vi just nu Microblading/3D-bryn.

Vi utför just nu Microblading/3D-bryn för ett mycket reducerat pris. Du kan nu få snygga bryn för endast 2990:- inklusive ett återbesök (ordinarie pris är 3500:- inklusive ett återbesök)

Vad är Microblading/3D-bryn?
Microblading är en manuell metod utav kosmetisk tatuering som är relativt ny i Sverige. Man använder sig utav ett manuellt verktyg med disponibla mikroblad. Denna metod anses vara semi-permanent, i jämförelse med tidigare tekniker.
Det är ett väldigt tunt blad, med flera nåla tätt satta, som används för placering utav pigment i överhuden. På grund av att vi applicerar färgen närmre ytan så framträder linjerna som skarpare och klarare.

Microblading är perfekt för alla som känner att de vill snygga till utseendet på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet ger naturliga hårliknande strån som ger en naturlig och fyllig finish.

Man använder sig av pigment som matchar dina ögonbryns färg och får dina bryn att smälta in i tillsammans med de tatuerade stråna.

Från en början kan det upplevas som att ögonbrynen är betydligt mörkare, men detta bleknar väldigt mycket  under en tvåveckorsperiod. Det är definitivt nödvändigt att göra en påfyllning/touch up på grund av att det är svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar pigmenten.

Slutresultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år, detta är beroende på olika faktorerna som kan påverkar proceduren. Trots det så rekommenderas det att man gör en retouch/påfyllning en gång per år för att bevara sin form samt färgstyrkan.

Vad ska jag tänka på innan min behandling?
– Sola inte samt använda inte solarium.
– Utför inte kosmetiska eller estetiska procedurer för ansikte, inget som kan orsaka hudavlagring
– Utför inte behandling av ansiktet med laser (microdermabrasion)

Detta rekommenderas INTE innan behandlingen
– Dricka te, starkt kaffe eller andra energidrycker (Red Bull)
– Intag av alkohol 2 dagar innan. Detta medför en högre risk för blödningar
– Blodförtunnande medicin (som aspirin) och acetylsalicylsyra samt andra mediciner som innehåller acetylsalicylsyra.

Vad ska jag tänka på efter min behandling?
– Du bör inte använda smink på det behandlade område förrän minst 7 dagar efter behandling
– Du ska inte använda bastu och pool under hela läkningsprocessen, Infektionsrisken ökar samt att resultatet kan bli sämre.
– Du kan inte gå till gymmet på minst 7 dagar – Detta på grund av att svett, speciellt de första dagarna efter tatuering, ökar infektionsrisken. Pigmentet kan även läka till en ljusare färg än förväntat.
– Du kan inte använda solarium på 1 månad. Därefter kan du använda solkräm för att skydda färgen från UV strålning, detta kan göra tatueringen upp till 50 % ljusare.
– Undvik direkt solljus
– Klia INTE brynen efter behandling – genom att klia dina bryn kan du avlägsna pigment, skapa ärr samt öka infektionsrisken
– Applicera vaselin flera gånger dagligen.
– Första dagen efter behandlingen bör du tvätta med sterilt vatten var 2:e timme (detta för att tvätta bort lymfan. Det är den vätska som huden utsöndrar för att skapa en torr skorpa. Ju mer torra skorpor som formeras, desto sämre kan läkningen av dina ögonbryn bli)

Efter en behandling hos mig får du med dig skötselrådet med dig hem där du har allting du behöver tänka på skrivet.