fransförlängning

Fransförlängning

Trött på att dagligen behöva sminka ögonen för att se piggare ut på morgonen? På Nyanser Av Skönhet erbjuder vi ett antal fransbehandlingar såsom permanent fransförlängning både volym samt singelfransar, färgning och lashlift av fransar.

lashes extension

Vad gör man vid en fransförlängning?

Det man gör under en fransförlängning är att man applicerar fransar, en och en, på dina naturliga fransar med hjälp av ett speciellt limm just för fransförlängningar. Det är mycket viktigt att fransarna inte limmas fast på ögonlocket utan enbart på dina naturliga fransar (cirka 1-2mm från ögonlocket). Vissa väljer att få längre, tjockare och mer böjda fransar och andra väljer endast att ha fransar i samma längd som sina egna för att få det att se ut som man endast har mascara. Dessa val gör att resultaten skiljer sig från person till person.

Skillnaden mellan volym och singelfransar

Vi gör både singelfransar och volymfransar på Nyanser Av Skönhet. Skillnaden mellan dessa är att på singelfransar appliceras en frans på en naturlig frans och på volymfransar applicerar man allt från 2-6 fransar på en naturlig frans. Fransarna man använder sig av då man gör volymfransar är 0,7mm tjocka och ungefär 6 stycken av de väger lika mycket som en singelfrans som är 0,15-0,20mm tjock. Därför tynger inte volymfransar mer än singelfransar.

Hur länge varar en fransförlängning?

Detta skiljer sig mycket beroende på kundens skötsel av fransarna, kvalitén på kundens fransar samt hur fort de växer. Vi rekommenderar att man gör en påfyllning efter 3-4 veckor. Då de naturliga fransarna växer och faller av följer de applicerade fransarna naturligtvis med. Detta gör att sjukdom och stress spelar in som faktorer på hållbarheten.

Inför besöket

Vi rekommenderar att du tvättar bort sminket kvällen innan och sedan undviker oljebaserade produkter, främst vid ögonen. Du kan på besöksdagen rengöra dina fransar, dock även här undvika oljebaserade produkter.

Hos oss kan du även göra Lashlift på dina naturliga fransar både med och utan färgning.

Skötselråd inför Lashlift

Använd INGA starka ögonmakeup removers under de första 48 timmarna efter behandling.
UNDVIK följande under det först dygnet:

  • Vatten
  • Oljeprodukter runt ögonen
  • Att tvätta håret med schampo/balsam
  • Att bada bastu/utsätta fransarna för hög värme
  • Att gnugga fransarna
  • Sov inte med mascara på fransarna
  • Tvätta fransarna två gånger om dagen, morgon och kväll med Ciliér Foam Wash.
  • För bästa resultat rekommenderar vi att du använder vår Styling gel 2 gånger om dagen på rena fransar för att bevara fukten i fransen.
  • För en extra fuktboost rekommenderar vi Ciliér Brow oil att ha på fransarna på natten.
fransförlängning