SPA- & Massagebehandlingar

Sömnproblem eller en stressig vardag?
Unna både kropp och själ en stunds relaxation.
Vi, på Nyanser Av Skönhet, erbjuder allt från Ansiktsbehandlingar till flera olika massagebehandlingar.

massage22

Klassisk Massage

En djupgående massage som behandlar stelhet och spänningar i muskulaturen. När spänningen lättar påskyndas kroppens återhämtningsprocess.
Vila och drick vatten efter behandlingen då vätskebalansen återställs.

Avslappnings Massage

Vi rekommenderar detta för dig som är ny för massage. Denna metod är inte lika djupgående som den klassiska massagen. Den är mjukare på sitt sätt och genomförs på ett lugnt och fridfullt vis. Passar dig som bara vill ha en stund för att pysslas om och koppla av. Det är helt enkelt en massage för att du ska kunna varva ner efter en hektiskt vecka.

Hot Stone Massage

En avslappnande och djup massage, med lavastenar, för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar i din kropp. Din stress reduceras och du svävar bland moln i en tillvaro där tid och rum inte existerar. Rekommenderas till dig som vill få en sann spa upplevelse och för dig som är reumatiker.

Koppningsmassage

En unik och uråldrig kinesisk metod som även kallas för bindvävsmassage. Den rensar din kropp från slaggprodukter och lindrar värk. Massagen utförs med koppar och med hjälp av vakuum löser man upp stelhet och förtätad bindväv. Man kan dessutom behandla celluliter och öka immunförsvaret. Koppning kan även utföras på ansikte för att förebygga rynkor.

Himalaya Salt Hotstone

Lugnande, Helande och Avslappnande. Denna massage lindrar spänningar och stress samt har en  en liten exfolierande effekt på huden. Dessa speciella rosa saltstenar kommer från Punjab-regionen i Pakistan, nära foten av Himalayabergen.

Lymfmassage

Lymfmassage sätter fart på kroppens avloppssystem. Det är en lugnande behandling, eftersom att lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Massagen består av lätta strykningar och speciella massangrepp i lymfflödets riktning. Lymfmassage passar alla, men speciellt dig med någon typ av svullnad, smärta, domningar, stram bindväv, övervikt eller trötthetssyndrom. Behandlingen kan även hjälpa efter brännskador och operationer, speciellt efter bröstcanceroperation. Lymfmassage kallas ibland för bantningsmassage, för att man masserar bort vätska och fett. Man kan känna sig lätt i kroppen efter behandlingen. Drick ordentligt med vatten innan och efter behandlingen för bästa effekt.

Taktilmassage

Den taktila beröringsmassagen är utarbetad för att passa alla, stora som små. Personer med långvarig smärta, gravida eller för en stunds avslappning för återhämtning. Med följsam, mjuk beröring aktiveras oxytocin i kroppen. Taktil massage är vetenskapligt belagd och forskningsresultat visar goda effekter på förbättrad sömn, lugn, minskad stress, smärta och välbefinnande.

Hotstone Face & Body

Massage och ansiktsrengöring med varma stenar. Med varma lava stenar masseras baksida ben, rygg och nacke. Därefter rengörs ditt ansikte med peeling och ansiktsmask. Under tiden masken verkar masseras dekolletage och armar. Avslutningsvis masseras ansiktet ben och fötter med de varma mjuka stenarna.

Naturlig Facelift

Naturlig facelift är en avslappnande och avstressande massage av ansikte, skalp, skuldror och nacke. Massagen består av speciella massagegrepp för bindväven, musklerna samt lymfsystemet. Massagen löser upp spänningar och tar bort överflödig vätska. Ansiktet får ett riktigt lyft och friskare lyster. Behandlingen fördröjer även åldersprocessen. Naturlig facelift passar alla!

Klassisk Ansiktsbehandling

En klassisk skön ansiktsbehandling där huden blir strålande klar och rengjord. Rengöring, peeling, ansiktsmask och en härlig ansiktsmassage.

Mjuka Fötter

Fotbad, peeling med avslutande fotmassage.

Trötta Fötter

Fotbad, peeling, mask med avslutande fotmassage.