Sömnproblem eller en stressig vardag?
Unna både kropp och själv en stunds relaxation.

Vi, på Nyanser Av Skönhet, erbjuder allt från Ansiktsbehandlingar till olika massagebehandlingar såsom Hot Stone och Koppningsmassage med mera.

Klassisk Massage
En djupgående massage som behandlar stelhet och spänningar i muskulaturen. När spänningen lättar påskyndas kroppens återhämtningsprocess.
Vila och drick vatten efter behandlingen då vätskebalansen återställs.

Avslappningsmassage
Vi rekommenderar detta för dig som är ny för massage. Denna metod är inte lika djupgående som den klassiska massagen. Den är mjukare på sitt sätt och genomförs på ett lugnt och fridfullt vis. Passar dig som bara vill ha en stund för att pysslas om och koppla av. Det är helt enkelt en massage för att du ska kunna varva ner efter en hektiskt vecka.

Hot Stone Massage
En avslappnande och djup massage, med lavastenar, för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp spänningar i din kropp. Din stress reduceras och du svävar bland moln i en tillvaro där tid och rum inte existerar. Rekommenderas till dig som vill få en sann spa upplevelse och för dig som är reumatiker.

Koppningsmassage
En unik och uråldrig kinesisk metod som även kallas för bindvävsmassage. Den rensar din kropp från slaggprodukter och lindrar värk. Massagen utförs med koppar och med hjälp av vakuum löser man upp stelhet och förtätad bindväv. Man kan dessutom behandla celluliter och öka immunförsvaret. Koppning kan även utföras på ansikte för att förebygga rynkor.