Vill du testa något nytt? Byta ut rakhyveln men vågar inte riktigt vaxa dig själv? Eller är du helt enkelt trött på att vaxa områden själv?

Hos oss, på Nyanser Av Skönhet, hjälper vi dig med detta.

Fördelar med vaxning
Fördelarna med vaxning är att du slipper få stubb efter endast några dagar, beroende på din hårväxt kan du hålla dig len i upp till 4-6 veckor. Detta kan vara skönt under sommaren, om man ska utomlands eller endast för sin egen skull. Då du vaxar dig regelbundet trötta man ut hårsäckarna och det börjar då växa ut långsammare och glesare samt att hårstråna blir fjunare.

Att tänka på innan/efter behandling
Vi rekommenderar att hårstråna är ungefär 5mm långa inför behandlingen. Brukar du annars raka området är det bra att vänta cirka 5-7 veckor innan din tid, detta för att hårstråna växer i olika faser efter rakning. Trimma eller klipp sedan ner håret till ca 5 mm, detta för att behandlingen ska göra mindre ont och detta underlättar även terapeutens arbete. Tänk på att din smärtgräns är som lägst både en vecka innan och vecka efter din mens, därför bör du inte ha en bokat tid under dessa veckor för din egen skull. Efter behandlingen är det viktigt att huden får vila i ett dygn. Tänk på att inte ha åtsittande kläder, beroende på område, samt att inte smöra in med lotion och annat på området du har vaxat för att inte irritera huden.Search for: